Här köper du ledavgift (skoterpass) för vintersäsongen 2023-2024

Ledavgiften gäller för hela Kultsjödalen och t.o.m hela Vilhelmina kommun. Vissa undantag finns. MIF ingår i ett samarbete mellan flera föreningar för att kunna hålla bra standard på alla leder under paraplyet VBS. VBS – Vilhelminabygdens Skoterorganisation är en fristående organisation som tillsammans med stora ideella krafter sköter Vilhelminabygdens skoterledssystem om ca. 150 mil. Därutöver tillkommer det statliga ledsystemet om drygt 20 mil. (OBS. Saxnäs ledavgift gäller endast för Saxnäs byamark.)

Ledavgift finns till försäljning i Marsliden hos Kanons kiosk & café samt med  2 olika fjärr-betalmöjligheter enligt nedan.

Köp via oss, så stöder du vår förening Marslidens Intresseförening (MIF) i vårt arbete med lederna. Det är många timmar och mil vi jobbar med lederna under ett år. Det är en viktig intäkt till vår bensin- och dieselkostnader.

Nyprissättning,  plus 50 kr på säsongskortet, ingen skillnad på priset för kommunbo och icke kommunbo.

Du köper ett veckokort för 250:- och ett säsongskort för 400:-. Ett tredje alternativ finns också, det är dagskort för 100:-.

 1)  Betala in via bankgiro, till vårt bankgiro nummer 5770-9008  Ange veckonr alt startdatum för veckokort/dagkort. Ange ditt mobilnummer/epostadress.

2) Med swish till vårt swish nummer 123 085 54 86  för Ledavgift/Skoterpass. Ange veckonr alt startdatum för veckokort/dagkort. Ange ditt mobilnummer/epostadress. 

Swish QR kod ;

 

 

Tack för att du stöder oss, varje krona går till ledaktiviteterna.  

Hur scannar jag en QR-kod som jag ser i min mobil?

För att scanna en QR-kod som du får skickad till dig eller som du ser på en bild eller hemsida i din telefon gör du såhär:

  1. Spara en bild av QR-koden till din kamerarulle
  2. Öppna Swish-appen och tryck på Swisha
  3. Tryck på symbolen för att scanna en QR-kod högst upp på sidan
  4. Tryck på symbolen för bilder till vänster under kameran
  5. Välj bilden på QR-koden för att scanna den