Här köper du ledavgift (skoterpass) för vintersäsongen 2021-2022

 

Ledavgiften gäller för hela Kultsjödalen och t.o.m hela Vilhelmina kommun. Det är ett samarbete mellan flera föreningar för att kunna hålla bra standard på alla leder under paraplyet VBS. VBS – Vilhelminabygdens Skoterorganisation är en fristående organisation som tillsammans med stora ideella krafter sköter Vilhelminabygdens skoterledssystem om ca. 150 mil. Därutöver tillkommer det statliga ledsystemet om drygt 20 mil.

leddekalmif

.Ledavgift finns till försäljning i Marsliden hos Kanons kiosk & café samt med  2 olika fjärr-betalmöjligheter enligt nedan.

Köp via oss, så stöder du vår förening Marslidens Intresseförening i vårt arbete med lederna. Det är många timmar och mil vi jobbar med lederna under ett år. Det är en viktig intäkt till vår bensin- och dieselkostnader.

Samma priser som i fjol.

Du köper ett veckokort 250:- och ett säsongskort 400:- . För kommunbo (matalsskriven i kommunen) så är priset för veckokort 150:- och ett säsongskort för 250:- .

 1) Betala in via bankgiro, till vårt bankgiro nummer 5770-9008  Ange veckonr (veckokort) samt din epostadress/mobilnummer. 

 2) Med swish till vårt swish nummer 123 085 54 86  för Ledavgift/Skoterpass. Ange veckonr (veckokort) samt din epostadress/mobilnummer. 

Ditt mobilnummer och din epost adress vill vi gärna ta del av. Det kan du även skicka till MIF på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.       

 Vi har gjort det lätt för dig som kommunbo med Swish. Starta swish-appen och nyttja koden här nedan.Den är laddad med vårt swish-nr och ett säsongskort för kommunbo dvs 250:-. Skriv epostadress och rätt period i meddelanderutan. 

kbled1920       

  Vi har gjort det lätt för dig också som ej är kommunbo med Swish. Starta swish-appen och nyttja koden här nedan.Den är laddad med vårt swish-nr och ett säsongskort med 400:- Skriv epostadress och rätt period i meddelanderutan. 

led1920

Önskar du dekal för säsongskortet? Hämta ut hos Ulf Kanons kiosk & cafe mot uppvisande av att du betalt via bankgiro eller swish. Betalt med Swish, ta fram betalningar gjorda till "skoterpass" och visa upp att du betalt.

Ett nytt alternativ är en säsong-dekalbild till din mobil eller epost. Skicka ditt namn och ditt betalande Swish-mobilnummer till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   MMS- dekalbilden skickas till dig inom en vecka. Det är en manuell rutin så det tar lite tid.

Tack för att du stöder oss, varje krona går till ledaktiviteterna.  

Startsida

 

Senast uppdaterad torsdag, 25 november 2021 09:21