Pimpeltävling Påsken 2021 ställs in.

Tyvärr så tvingas vi även i år att ställa in pimpeltävlingen på grund av rådande Coronapandemi.

Vår plan och förhoppning är att tävlingen ska återkomma i samma form som tidigare 2022. Då mycket av intresseföreningens ekonomi har baserats på intäkter från tävlingen så öppnar vi ödmjukt för mottagande av sponsorgåvor till vårt Swishnummer 1231204007, vårt swish nummer för just pimpeltävlingen. Vill du också synas med namn på sponsor sponsorer listan "pimpel100" så säg till med ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Tack på förhand.  

pimpelinbetal

 

_____________________________________________________________________

 

Marsliden-nappet påsken 2020 genomförs denna gång i en ny tappning p g a Corona viruset. 

Startkortet är omvandlat till ett fiskekort som gäller på Västra Marssjön den 12/4. Utlottning på startkortet/fiskekort genomförs vid 12-tiden under överinseende av flera personer från MIF styrelse och pimpeltävlingsansvarig. Hälften av startkortsintäkten lottas ut i vinst. Resultatet meddelas omgående till den som vunnit och här på hemsidan och på vårt FB konto. 

Vi ger dig chansen att fiska och umgås med dina nära och träna inför kommande pimpeltävlingar och detta tackvare ett bra samarbete med Marslidens FVO. Passa på och ha en egen fisketävling med fysiskt (Corona) avstånd. Meddela gärna din aktivitet med bild på vår FB sida, Marslidens Intresseförening. 

Dyker en fiskevärd från Marslidens FVO upp och vill titta på startkortet/fiskekortet, så är det bra att ha det med sig. Till dig som köpt på nätet, kvitto på din mail och så har Marslidens FVO en utskriven lista med alla som betalt. 

Fortfarande finns det många som hade planerat med några timmar på isen men inte köpt startkort ännu. Här nere på hemsidan går det bra att köpa startkort/fiskekort tom kl.2400 den 10/4. Ny stopp tid

Corona ställer till mycket för samhället idag och vi inom MIF kände att det fanns en stor risk för hälsan för våra seniora fiskare och de som säljer och administrerar tävlingen, därför valde vi att ställa in. Hoppas att du tycker det är rätt beslut, men ett tråkigt beslut. 

Nästa år planerar vi att återkomma med pimpeltävlingen. 

Marslidens Intresseförening (MIF) önskar dig en Glad Påsk.

  

marslnappetstartkort Försäljning stängd

 

Betalningsalternativ är med kredit och betalkort. Alla startkort= fiskekort 12/4 och är med i kontantpris lotteriet. 

 pimpelcorona

Här finns affischen som vi kallar corona-affisch.

 

 

 

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________

2019-04-21, Dagens pimpeltävling är avklarad med ca 250-300 personer på isen. Vädret var ju inte det bästa idag, men humöret var det inget fel på, framförallt vinnaren i pimpeltävlingen visade stor glädje på pallen. Vinnare Erik Bernhardsson och nästan lika glad tvåa blev Audrius Luza. 

Kontantvinnaren blev uppringd av Jens. Ingmar Åslund tog emot meddelandet med stor glädje att ha vunnit 68750 kr. Ingmar satt hemma i en ort mellan Lycksele och Vilhelmina och lär jubla länge.

Tack alla som köpt startkort, fiskare, lottköpare, sponsorer mm och bidragit till några spännande timmar på isen. 

pimpelvy2019  vinnare1 2 2019

                

(För betalning via nätet kommer du att tas först till en säker sida hos simplesignup, sedan till Payson för betalning.Vi lägger på 10 kr för att täcka vår transaktionskostnad. Där kan du välja att betala via VISA,MasterCard eller internetbank från Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea.

Startkortet kommer att finnas utskriven vid pimpelområdet, se skylt "förköpta startkort". Startkortet är också en lott och du är med i lottdragningen utan närvaroplikt. )

 

 ___________________________________________________________________

 

Då har 2018  upplaga av Marslidennappet avgjorts.

Pimpeltävlingen avgjordes med att 3 damer vann. 1 och 2 plats i pimpeltävlingen och ensam vinnare på startkortet. Startkortspriset blev i år hela 86750 kronor, den lyckliga vinnaren sken i kapp med solen.

Här väntar alla, har jag någon vinst att hämta, vem blir vinnarna.

 fiske171

Folkfest med bra väder och glada människor. Intressant att se den tydliga uppåt gående trenden med elborrar som används för att borra hålen.

 fiske173

Ett stort tack till alla som köpt startkort, fikat och köpt lotter till dagens pimpeltävling.

  

**********************************************************************************

 

 

 Marslidennappet 2016  höll vad affischen lovade och lite till. Det var också helikopterlyft. 

Sex bilder från byns fotograf Ulf Kanon, klicka på bilden om du vill se den större.

3      2

 

7     12

 

13     14

vinnare2016    Jens pimpelgeneralen, kramar om och gratulerar året lottvinnare Siw.

 __________________________________________________________ 

Marslidennappet 2014   blev ett rekord och en klar succé igen.  Se Ulfs you tube film. Marsliden nappet 2014

__________________________________________________________________________________________

Dröm dig tillbaka till Marslidennappet 31/3 2013. Titta på Ulf,s you tube film .

Bilder från 2013:s tävling.

 

 

 

 

 


 

 

Senast uppdaterad söndag, 21 februari 2021 07:14